31 Μαϊ 2018

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΜΕ ΣΑΙΞΠΗΡ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΜΕ ΜΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Μια βραδιά θεατρικής παιδείας... μας χάρισαν χθες οι μαθητές μας, στη θεατρική παράσταση "Απόψε αυτοσχεδιάζουμε... με Σαίξπηρ" και νιώσαμε πραγματική συγκίνηση, παρατηρώντας τις αμέτρητες δυνατότητες και τη δημιουργικότητά τους!

Σε μία παράσταση βασισμένη στον αυτοσχεδιασμό και τον πειραματισμό, με αγάπη, σεβασμό και θαυμασμό στο μεγαλείο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, τα παιδιά μας παρουσίασαν με πολύ χιούμορ, μία παρωδία των έργων του μεγάλου συγγραφέα. Έτσι, ξεδιπλώθηκαν μπροστά μας ο "Ρωμαίος και η Ιουλιέτα", ο "Οθέλος", "Το ημέρωμα της στρίγγλας" και "Το όνειρο καλοκαιρινής νύχτας" σε μία πρωτότυπη ανάμειξη και πολύ συχνά ξεκαρδιστική. Παιχνίδια σκηνοθεσίας, ηθοποιίας, αυτοσχεδιασμοί εμπνευσμένοι και θεατρικότητα στη σκηνή, με ζωντάνια, κέφι και ευρηματικότητα.

Η χορογραφία από μαθήτρια της Β' Γυμνασίου, προκάλεσε τον θαυμασμό μας, καθώς οι μαθήτριες μας παρέδωσαν μαθήματα συνεργασίας και οργάνωσης υπό την καθοδήγηση της μικρής... χορογράφου.

Και μετά την τελική υπόκλιση, η χορωδία πλημμύρισε με ρομαντισμό και σύγχρονες νότες το θέατρό μας. Οι μαθητές, συμμετοχικοί πλήρως και εδώ, στα πλήκτρα, την ηλεκτρική κιθάρα, τα ντραμς, πλαισίωσαν τις φωνές των παιδιών της χορωδίας, προσδίδοντας ένα ρομαντικό τόνο στη βραδιά με την πανσέληνο, που απέκτησε υπεραξία, μέσα από την εφηβική φρεσκάδα.

Ευχαριστούμε παιδιά μας! Η χρονιά έληξε με τον πιο ευχάριστο τρόπο και "όσο γελάμε, τίποτε δε χάθηκε ακόμη" κατά τον Σαίξπηρ! 

Σχετικά Άρθρα

Κανένα άρθρο
Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες